برای فعالیت در شبکه های اجتماعی....
تقدیم به دختران نجیب و بانوان عفیف سرزمینم .
سالها پیش ، بیشتر دختران و زنانی که مورد تجاوز قرار میگرفتند خود اهل فساد و فحشا بودند .اما حالا زمانه عوض شده است .وایبر، لاین تانگو، اینستاگرام ، تلگرام و.. در زندگی مردمان نفوذ کرده و دست به دست هم داده اند تا دختران و زنان پاک و عفیف را شکار کنند.
روی سخنم با دختران بزهکار و زنان هرزه نیست. مخاطب من فقط شما دوست عزیزی هستی که لحظه به لحظه در کوچه و خیابان از روسری و چادرت مراقبت می کنی تا مبادا دست آلوده ای به حریم پاکت تجاوز کند.
در دنیای پیشرفته امروزی شبکه های اجتماعی و جستجو گرهایی چون گوگل طراحی شده اند که البته نسبت به ایران تعهدی ندارندو برای اهداف بلند مدت و ار هم گسیختن خانواده ها و سرقت اطلاعات به رایگان در اختیار ما قرار میگیرند.
جالب است بدانید در امریکا جوانان زیر 13سال حق استفاده از شبکه های اجتماعی را ندارند .اوباما میگوید دخترم تنها از شهر بیرون برود امنیت بیشتری دارد تا در شبکه های اجتماعی شرکت کند .همسرش هم میگوید ما از این شبکه ها استفاده نمیکنیم چون برای ما طراحی نشده اند .
از جمله خطرات این شبکه ها مانندتلگرام و وایبر این است که همه اعضای گروه قدرت اد کردن اعضای دیگر را دارند. درنتیجه ممکن است در یک گروه به ظاهر مذهبی و با حضور بانوان متدین ، مردان هوسبازی به صورت مخفی نفوذ کرده باشند. قطعا در این صورت آنها با نام و عکس واقعی بر روی پروفايل حاضر نمی شوند.
ارتباط گرفتن این افراد با هریک از زنان و دختران سبب خطرات و آسیب های جبران ناپذیری خواهد شد. یک پیام درددل کافیست تا دختر و یاخانمی را به نابودی بکشاند .
خوش بینی و اعتماد به تمام اعضای گروه باعث می شود تمام اطلاعات شخصی خود را بروز دهیم.
چندی پیش سوءاستفاده یک مرد از این اطلاعات باعث شد خانمی سه بار اقدام به خودکشی کند و همسرش جز کتک زدن فرد متجاوز کاری از دستش بر نیامد .نظام خانواده به راحتی متلاشی شد و دیگر جایی برای جبران نیست .
برای جلوگیری از این وقایع دردناک و تاسف بار لازم است به این نکات توجه کنید .1-در فضای مجازی از نام و عکس واقعی خود استفاده نکنید خصوصا خانم ها به هیچ وجه عکس محجبه خود را هم بر روی پروفايل قرار ندهند . همچنین نام همسر و فرزندان خود را در گروه های چت عمومی مطرح نکنید .2- به هیچ کس اعتماد نکنید .مطمئن باشید که افرادی با نام و عکس جعلی در گروه ها شرکت دارند .3- اگر با دوستتان درددل میکنید حتی الامکان مطمئن شوید که مخاطب دوستتان است .مبادا گوشی او در اختیارفرد دیگری قرار گرفته باشد و او از اطلاعات شما سوء استفاده کند .4-در گروه هایی که آقایان حضور دارند به هیچ وجه شرکت نکنید .آنها به اعتراف خودشان حتی از هم گروهی با شما لذت میبرند و تقوای الهی حکم میکند از هرچیزی که باعث لذت و دلبستگی بین دو نامحرم میشود پرهیز کنیم .
5-توجه داشته باشید حتی ابراز نظرات سیاسی و اجتماعی و…در این گروه ها ممکن است مقدمه گناهان بزرگ و متلاشی شدن خانواده خودتان و یا دیگری شود .6-در گروه های پرسش و پاسخ بانوان خصوصا اگر در آن گروه آشنا و دوستی دارید که ممکن است از طریق فردی از اطرافیان شما (هرکس که باشد) شناسایی شود و به اطلاعات او دسترسی پیدا کنند، قبل از دسترسی هرفردی به گوشی شما آن اطلاعات را پاک کنید .
7- اطلاعات شخصی خود را نیز تا حد ممکن در گوشی نگه داری نکنید .همچنین انها را به گروه ها ارسال نکنید.
همه آنچه از معایب این فضاهای مجازی گفته میشود مانند دوری از خانواده ، وابستگی روانی ، درماندگی در فضای مجازی وبی خوابی درست و منطقی است اما رعایت نشدن حریم های خانوادگی و از هم پاشیدگی نظام خانواده بدترین و دردناکترین آسیب اجتماعی است. احتمال ایجاد سوء تفاهم جدی و شدید است .اگر یکی از همسران حس کند که طرف مقابل در صحبت با نامحرمی از کلمات محبت آمیز استفاده کرده است زندگی آنها به شدت مختل خواهد شد .
کلام آخر اینکه برای حفظ کیان خانوادگی خود لحظه به لحظه از خود و خانواده تان مراقبت کنید . همسران بدون ایجاد هیچ سوء تفاهم و سوءظن از همدیگر بخواهند از چت و ارتباط با نامحرم در فضای مجازی بپرهیزند .مطمئنا مردان غیرتمند و مومن و متعهد نیز از این پیام استقبال خواهند کرد.